Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİNE SAVCILIK İNCELEMESİ

GÜNDEM 29.08.2024 - 19:02, Güncelleme: 29.08.2024 - 19:02
 

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİNE SAVCILIK İNCELEMESİ

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİNE SAVCILIK İNCELEMESİ
15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİNE SAVCILIK İNCELEMESİ Biz görevimiz gereği şehir ile ilgili bütün konulara değinmeye çalışıyoruz. Bunları yaparken zaman zaman karşımıza duvarlar örülmek istense de yaptığımız işin doğru olduğunu ve bir menfaatimizin olmadığını görenlerden sonsuz destek alıyoruz. Kendilerine buradan teşekkür etmek istiyorum. Ama maalesef eğitim konusunda ki olumsuz haberlerin sonu gelmiyor, sorunlar bitmiyor. Takip ettiğimiz onlarca dosya var. Bu dosyalardan biri olan 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesini zaman zaman kaleme alıyorum. Bu haberimiz yine aynı okul ile ilgili ama bir farkla artık devrede “SAVCILIK” var.      HARCAMALAR İLE İLGİLİ SAVCILIK SORUŞTURMASI  15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinde son 3 yılın okul aile birliği harcamaları şikayet üzerine Altıeylül Kaymakamlığınca görevlendirilen ön incelemeci tarafından incelemeye alındı. Son 3 yılda okulun müdürü olan Mustafa UZANÇ’ın  görev yaptığı okulda kaymakamlıkça görevlendirilen muhakkikin okul aile birliği harcamalarını gerektiği gibi inceleyip, harcamaların usulüne uygun öğrenci menfaatine uygun harcanıp harcanmadığını ön inceleme raporu ile kaymakamlığa sunacağı bilgisine ulaşıldı. Çünkü artık işin diğer tarafında savcılık var. Bizden tavsiye; “Altıeylül Kaymakamına sunulacak ön inceleme raporunda 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesindeki gelir-giderler, okul aile birliği harcamalarının rapor olarak muhakkik tarafından sunulmasını sağlayın. Ayrıca okul aile birliği harcamalarını inceleyen muhakkikin raporunda yer alacak olan resmi evrakları incelemekte fayda var…”   RESMİ DİLEKÇEYİ KAYDA ALMAMA İDDİASINA  SAVCILIK SORUŞTURMASI  Savcılık makamınca Okul müdürü Mustafa UZANÇ hakkında okul müdürlüğüne verilen dilekçeyi resmi kayıt sistemi DYS ‘ye dilekçe olarak kaydetmemek, dilekçe kanuna uygun işlem gerçekleştirmemek iddiaları ile ilgili de savcılığa yapılan şikayet üzerine ön inceleme sürecinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Konu hassas bir konu bakalım sonuç ne çıkacak.   Bizden tavsiye; “Konu ile ilgili gerekli evraklar herhangi bir ek işleme maruz kalmadan arşivden alınmalı…”   KURUMUN HUZUR VE DÜZENİNİ BOZUCU DAVRANIŞLARDA BULUNMA İDDİASINA İNCELEME-SORUŞTURMA  Okul müdürü Mustafa UZANÇ hakkında farklı iddia kapsamında Altıeylül Kaymakamlığınca da görevlendirilen muhakkik tarafından kurumun huzur ve düzenini bozucu davranışlarda bulunduğu iddiası ile ilgili inceleme-soruşturma sürecinin devam ettiği de belirtildi. Sayın kaymakamım bu okul ile ilgili özel olarak ilgilenmeniz iyi olabilir. Bizden tavsiye; “15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesindeki süreçten İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Kerem bilgi sahibi bilemiyoruz ama bilgilendirilmeli, ayrıca Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN de acilen detaylı olarak bilgilendirilmeli…”  
15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİNE SAVCILIK İNCELEMESİ

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİNE SAVCILIK İNCELEMESİ

Biz görevimiz gereği şehir ile ilgili bütün konulara değinmeye çalışıyoruz. Bunları yaparken zaman zaman karşımıza duvarlar örülmek istense de yaptığımız işin doğru olduğunu ve bir menfaatimizin olmadığını görenlerden sonsuz destek alıyoruz. Kendilerine buradan teşekkür etmek istiyorum. Ama maalesef eğitim konusunda ki olumsuz haberlerin sonu gelmiyor, sorunlar bitmiyor. Takip ettiğimiz onlarca dosya var.

Bu dosyalardan biri olan 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesini zaman zaman kaleme alıyorum. Bu haberimiz yine aynı okul ile ilgili ama bir farkla artık devrede “SAVCILIK” var.

 

   HARCAMALAR İLE İLGİLİ SAVCILIK SORUŞTURMASI

 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinde son 3 yılın okul aile birliği harcamaları şikayet üzerine Altıeylül Kaymakamlığınca görevlendirilen ön incelemeci tarafından incelemeye alındı. Son 3 yılda okulun müdürü olan Mustafa UZANÇ’ın  görev yaptığı okulda kaymakamlıkça görevlendirilen muhakkikin okul aile birliği harcamalarını gerektiği gibi inceleyip, harcamaların usulüne uygun öğrenci menfaatine uygun harcanıp harcanmadığını ön inceleme raporu ile kaymakamlığa sunacağı bilgisine ulaşıldı. Çünkü artık işin diğer tarafında savcılık var.

Bizden tavsiye; “Altıeylül Kaymakamına sunulacak ön inceleme raporunda 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesindeki gelir-giderler, okul aile birliği harcamalarının rapor olarak muhakkik tarafından sunulmasını sağlayın. Ayrıca okul aile birliği harcamalarını inceleyen muhakkikin raporunda yer alacak olan resmi evrakları incelemekte fayda var…”

 

RESMİ DİLEKÇEYİ KAYDA ALMAMA İDDİASINA  SAVCILIK SORUŞTURMASI

 Savcılık makamınca Okul müdürü Mustafa UZANÇ hakkında okul müdürlüğüne verilen dilekçeyi resmi kayıt sistemi DYS ‘ye dilekçe olarak kaydetmemek, dilekçe kanuna uygun işlem gerçekleştirmemek iddiaları ile ilgili de savcılığa yapılan şikayet üzerine ön inceleme sürecinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Konu hassas bir konu bakalım sonuç ne çıkacak.  

Bizden tavsiye; “Konu ile ilgili gerekli evraklar herhangi bir ek işleme maruz kalmadan arşivden alınmalı…”

 

KURUMUN HUZUR VE DÜZENİNİ BOZUCU DAVRANIŞLARDA BULUNMA İDDİASINA İNCELEME-SORUŞTURMA

 Okul müdürü Mustafa UZANÇ hakkında farklı iddia kapsamında Altıeylül Kaymakamlığınca da görevlendirilen muhakkik tarafından kurumun huzur ve düzenini bozucu davranışlarda bulunduğu iddiası ile ilgili inceleme-soruşturma sürecinin devam ettiği de belirtildi. Sayın kaymakamım bu okul ile ilgili özel olarak ilgilenmeniz iyi olabilir.

Bizden tavsiye; “15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesindeki süreçten İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Kerem bilgi sahibi bilemiyoruz ama bilgilendirilmeli, ayrıca Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN de acilen detaylı olarak bilgilendirilmeli…”

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.