Asırlık Şamlı panayırı sona erdi

Balıkesir'in merkez Karesi ilçesinde bulunan Şamlı kırsal mahallesinde gerçekleştirilen Asırlık Şamlı Panayırı, binlerce kişinin katılımıyla birbirinden farklı etkinliklerle doludizgin geçti.
Asırlık geleneklerimizden biri olan Şamlı Panayırının 1. günü Balıkesirli sanatçı Ömer Çandır ve Aylin Demir konseriyle sona erdi.
2 gün boyu çeşitli etkinliklerle eğlencenin devam ettiği panayırın son akşamında ise Ömer Çandır ve Aylin Demir verdiği konserle halkı coşturdu. Konser öncesi geleneksel çocuk oyunları etkinliği gerçekleştirildi. 
Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık sosyal medya sayfasından verdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi. "100 yıldır değişmeyen geleneğimiz olan Geleneksel Şamlı Panayırı’nın 1. Günü’nü çoşku dolu etkinliklerle gerçekleştirdik. Bizlerle beraber olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın’a, CHP İl Başkanımız Erden Köybaşı’na, Altıeylül Belediye Başkanımız Hakan Şehirli’ye, CHP Karesi İlçe Başkanımız Yücel Erişen’e, Şamlı Muhtarımız Zafer Çakan başta olmak üzere diğer muhtarlarımıza , Oda Başkanlarımıza ve tüm Karesili hemşerilerimize teşekkür ederiz" dedi.