Çaykur Rizespor'lu Güvenç Usta 1 yıllığına Balıkesirspor'da

 TFF 3. Lig takımlarından Balıkesirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Balıkesirspor Çaykur Rizespor'dan sol kanat oyuncusu Güvenç Usta ile 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı. 

  Balıkesirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Balıkesirspor Çaykur Rizespor'dan sol kanat oyuncusu Güvenç Usta ile 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı. Balıkesirspor resmi internet sayfasından yaptığı açıklamada, "Balıkesirspor’umuz, Çaykur Rizespor’dan 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Güvenç Usta ile 1 yıl kiralık olarak sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşma oyuncumuza ve kulübümüze hayırlı olsun" açıklaması yapıldı.

  Balıkesirspor yeni sezon çalışmalarını günde iki antrenman ile sürdürüyor.

  Balıkesirspor Teknik Direktörü Leven Eriş eşliğinde sabah bölümünde futbolcuları üç gruba ayırdı. Mini bantlarla ısınan oyuncular, antrenmanı kuvvet çalışmasıyla sabah antrenmanını tamamladı. Balıkesirspor günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Topla teknik ısınmayla başlayan antrenman, geçiş oyununun ardından yapılan taktik çalışmayla son buldu. Teknik Direktör Levent Eriş zaman zaman antrenmanı durdurarak, futbolcularını uyardı.