Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALEMDER 1. Genel Kurul toplantısını yaptı “BALEMDER Yönetimi göreve hazır”

YAŞAM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.09.2024 - 15:38, Güncelleme: 30.09.2024 - 15:43
 

BALEMDER 1. Genel Kurul toplantısını yaptı “BALEMDER Yönetimi göreve hazır”

Balıkesir Emekli Emniyet Mensupları Derneği 1.Olağan Genel Kurul Toplantısı, BALEMDER Genel Merkezinde yapıldı. Divan Başkanlığı’nı Erdoğan Uslu‘nun yaptığı genel kurulda, gündem maddelerinin okunmasının ardından tek liste ile seçime gidildi.
Balıkesir Emekli Emniyet Mensupları Derneği 1.Olağan Genel Kurul Toplantısı, BALEMDER Genel Merkezinde yapıldı. Divan Başkanlığı’nı Erdoğan Uslu‘nun yaptığı genel kurulda, gündem maddelerinin okunmasının ardından tek liste ile seçime gidildi. Üyelerin oylaması sonucunda 1. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Metin Yılmaz, Başkan Yardımcılığı’na Murat Gül, Genel Sekreterliğe Necdet Öksüzoğlu, Asil Üyeliklere Erdoğan Uslu, Engin Kılıç, Abdurrahman İlgün ve  Suat Saran seçilirken, Denetleme Kurulu görevine Halim Gültekin, Yücel Atalay, Nedim Kandilci seçildi. Yapılan seçim sonrası gündeme dair bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yılmaz, derneğin kuruluş aşamasından bu güne kadar maddi ve manevi emeklerini esirgemeyen tüm üyelere teşekkür ederek, “ BALEMDER‘e teveccüh göstererek üye olan tüm meslektaşlarımla birlikte kolektif aklı ön planda tutarak BALEMDER‘İ hep birlikte yönetmek için yola çıktık. Ben dahil yönetim kuruluna seçilmiş tüm arkadaşlarım ile birlikte verilen bu göreve layık olabilmek için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi. BALEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yılmaz, yaptığı konuşmanın devamın da, Balıkesir genelinde 2000 den fazla emekli emniyet teşkilatı mensubunun bulunduğunun altını çizerek, “Balıkesir de 2000 den fazla emekli emniyet mensubu arkadaşımız var. Bu meslektaşlarımızı BALEMDER çatısı altında toplamak için var gücümüzle çalışacağız. Bu yönde birlik ve beraberliğimizi oluşturacağımızı şimdiden sizlerle paylaşmak isterim.”  Yılmaz daha sonra sözlerine şöyle devam etti; Kolektif Aklı Ön Planda Tutacağız BALEMDER‘in sıradan bir dernek statüsünde olmasını istemiyoruz.  BALEMDER  kurumsal kiimlik kazanmış, şeffaf, adil, hesap verebilir ve denetlenebilir olmasına mutlak özen göstereceğiz. Çalışmalarımızda tüm emekli meslektaşlarımızın sorunlarını kamuoyunda dile getirmek bunlar için mücadele etmek ve emniyet teşkilatında halen görevde olan meslek mensuplarımızın özlük haklarına ilişkin çalışmalar yapılmasına katkı sunmak ve bu konuda yine kamuoyu oluşturmak için elimizden geleni yapacağımızın bilinmesini isterim. 2000 Meslektaşımızı BALEMDER Çatısı Altında Toplayacağız Balıkesir genelinde 2000 civarında emekli emniyet teşkilatı mensubumuzun bulunduğunu ve bunların hepsini derneğimiz çatısı altında toplamak için var gücümüzle çalışacağız ve bu yönde birlik ve beraberliğimizi oluşturacağız. Özlük Hakları İçin Kamuoyu Oluşturulsun Dilek ve temenniler kısmında bölgesel anlamda BALEMDER gibi bir derneğe ihtiyaç duyulduğu konusu vurgulanırken, BALEMDER‘in kurulmasından duyulan memnuniyet dile getirildi. Emekli emniyet mensupları için sosyal kültürel faaliyetlerin yapılması, sorunların dile getirilmesi, özellikle emeklilik özlük haklarımızın iyileştirilmesi için çalışmalar yapılarak kamuoyu oluşturulması yönünde temenniler dile getirildi.
Balıkesir Emekli Emniyet Mensupları Derneği 1.Olağan Genel Kurul Toplantısı, BALEMDER Genel Merkezinde yapıldı. Divan Başkanlığı’nı Erdoğan Uslu‘nun yaptığı genel kurulda, gündem maddelerinin okunmasının ardından tek liste ile seçime gidildi.

Balıkesir Emekli Emniyet Mensupları Derneği 1.Olağan Genel Kurul Toplantısı, BALEMDER Genel Merkezinde yapıldı.

Divan Başkanlığı’nı Erdoğan Uslu‘nun yaptığı genel kurulda, gündem maddelerinin okunmasının ardından tek liste ile seçime gidildi.

Üyelerin oylaması sonucunda 1. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Metin Yılmaz, Başkan Yardımcılığı’na Murat Gül, Genel Sekreterliğe Necdet Öksüzoğlu, Asil Üyeliklere Erdoğan Uslu, Engin Kılıç, Abdurrahman İlgün ve  Suat Saran seçilirken, Denetleme Kurulu görevine Halim Gültekin, Yücel Atalay, Nedim Kandilci seçildi.

Yapılan seçim sonrası gündeme dair bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yılmaz, derneğin kuruluş aşamasından bu güne kadar maddi ve manevi emeklerini esirgemeyen tüm üyelere teşekkür ederek, “ BALEMDER‘e teveccüh göstererek üye olan tüm meslektaşlarımla birlikte kolektif aklı ön planda tutarak BALEMDER‘İ hep birlikte yönetmek için yola çıktık. Ben dahil yönetim kuruluna seçilmiş tüm arkadaşlarım ile birlikte verilen bu göreve layık olabilmek için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

BALEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yılmaz, yaptığı konuşmanın devamın da, Balıkesir genelinde 2000 den fazla emekli emniyet teşkilatı mensubunun bulunduğunun altını çizerek, “Balıkesir de 2000 den fazla emekli emniyet mensubu arkadaşımız var. Bu meslektaşlarımızı BALEMDER çatısı altında toplamak için var gücümüzle çalışacağız. Bu yönde birlik ve beraberliğimizi oluşturacağımızı şimdiden sizlerle paylaşmak isterim.”  Yılmaz daha sonra sözlerine şöyle devam etti;

Kolektif Aklı Ön Planda Tutacağız

BALEMDER‘in sıradan bir dernek statüsünde olmasını istemiyoruz.  BALEMDER  kurumsal kiimlik kazanmış, şeffaf, adil, hesap verebilir ve denetlenebilir olmasına mutlak özen göstereceğiz.

Çalışmalarımızda tüm emekli meslektaşlarımızın sorunlarını kamuoyunda dile getirmek bunlar için mücadele etmek ve emniyet teşkilatında halen görevde olan meslek mensuplarımızın özlük haklarına ilişkin çalışmalar yapılmasına katkı sunmak ve bu konuda yine kamuoyu oluşturmak için elimizden geleni yapacağımızın bilinmesini isterim.

2000 Meslektaşımızı BALEMDER Çatısı Altında Toplayacağız

Balıkesir genelinde 2000 civarında emekli emniyet teşkilatı mensubumuzun bulunduğunu ve bunların hepsini derneğimiz çatısı altında toplamak için var gücümüzle çalışacağız ve bu yönde birlik ve beraberliğimizi oluşturacağız.

Özlük Hakları İçin Kamuoyu Oluşturulsun

Dilek ve temenniler kısmında bölgesel anlamda BALEMDER gibi bir derneğe ihtiyaç duyulduğu konusu vurgulanırken, BALEMDER‘in kurulmasından duyulan memnuniyet dile getirildi.

Emekli emniyet mensupları için sosyal kültürel faaliyetlerin yapılması, sorunların dile getirilmesi, özellikle emeklilik özlük haklarımızın iyileştirilmesi için çalışmalar yapılarak kamuoyu oluşturulması yönünde temenniler dile getirildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.