Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesirli minik sporcu Emrah Şenay fitness'de dünya ikinci oldu

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.06.2024 - 16:32, Güncelleme: 25.06.2024 - 16:32
 

Balıkesirli minik sporcu Emrah Şenay fitness'de dünya ikinci oldu

Balıkesir Altıeylül Burhan Erdayı ilkokulu öğrencisi olan Emrah Şenay, Sırbistan'da düzenlenen şampiyonada dünya 2. si oldu.
Balıkesir Altıeylül Burhan Erdayı ilkokulu öğrencisi olan Emrah Şenay, Sırbistan'da düzenlenen şampiyonada dünya 2. si oldu. Dünya 2.cilik kupası alan Emrah Şenay gümüş madalya kazanarak, Türkiye'ye döndü.     Türkiye Çocuk Fitness Jimnastik Şampiyonası 8-9 yaş kategorisinde Türkiye 1. si olan Emrah Şenay, Sırbistan’da yapılan Jimnastik Dünya Şampiyonasında 2. olarak yurda döndü.   2023 dünya şampiyonasında dünya yedincisi olan sporcu bu yıl Haziran ayında Sırbistan’da yapılan Dünya Şampiyonasında büyük bir başarı elde ederek dünya ikinci oldu. Şampiyonada dünya birincisi ev sahibi ülkeden Sırbistanlı sporcu oldu.   ilkokul ikinci sınıf öğrencisi olan minik şampiyon Emrah Şenay’ın gelecek yıl dünya şampiyonasında çok daha başarılı olacağı otoriteler tarafında açıklandı.   8 yaşında olan başarılı sporcu geçen yıl yapılan Türkiye şampiyonasında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti. Emrah Şenay Dünya Jimnastik sporunda gelecek vaat eden sporcular arasında gösterildi.
Balıkesir Altıeylül Burhan Erdayı ilkokulu öğrencisi olan Emrah Şenay, Sırbistan'da düzenlenen şampiyonada dünya 2. si oldu.

Balıkesir Altıeylül Burhan Erdayı ilkokulu öğrencisi olan Emrah Şenay, Sırbistan'da düzenlenen şampiyonada dünya 2. si oldu. Dünya 2.cilik kupası alan Emrah Şenay gümüş madalya kazanarak, Türkiye'ye döndü.  
  Türkiye Çocuk Fitness Jimnastik Şampiyonası 8-9 yaş kategorisinde Türkiye 1. si olan Emrah Şenay, Sırbistan’da yapılan Jimnastik Dünya Şampiyonasında 2. olarak yurda döndü.
  2023 dünya şampiyonasında dünya yedincisi olan sporcu bu yıl Haziran ayında Sırbistan’da yapılan Dünya Şampiyonasında büyük bir başarı elde ederek dünya ikinci oldu. Şampiyonada dünya birincisi ev sahibi ülkeden Sırbistanlı sporcu oldu.
  ilkokul ikinci sınıf öğrencisi olan minik şampiyon Emrah Şenay’ın gelecek yıl dünya şampiyonasında çok daha başarılı olacağı otoriteler tarafında açıklandı.
  8 yaşında olan başarılı sporcu geçen yıl yapılan Türkiye şampiyonasında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti. Emrah Şenay Dünya Jimnastik sporunda gelecek vaat eden sporcular arasında gösterildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.