Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Basketbol Genel Koordinatörü Menderes Gümüşdal

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2024 - 15:17, Güncelleme: 27.06.2024 - 15:17
 

Basketbol Genel Koordinatörü Menderes Gümüşdal

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, kadrosuna bir yeni isim daha ekledi. Uzun yıllar basketbol branşında antrenör olarak başarılara imza atan Menderes Gümüşdal, Büyükşehir Belediyespor Basketbol Genel Koordinatörlüğüne getirildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, kadrosuna bir yeni isim daha ekledi. Uzun yıllar basketbol branşında antrenör olarak başarılara imza atan Menderes Gümüşdal, Büyükşehir Belediyespor Basketbol Genel Koordinatörlüğüne getirildi.     Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da, Basketbol Genel Koordinatörlük görevine Menderes Gümüşdal getirildi. 1967 Almanya doğumlu olan Menderes Gümüşdal, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü mezunu. Gümüşdal, İstanbul Üniversitesi’nde sporcu olarak basketbol kariyerini bitirdikten sonra; Efes Pilsen A Takım Yardımcı Antrenörlüğü ve Altyapı Antrenörlüğü, İstanbul Üniversitesi Tuborg, Anadolu Efes, Pertevniyal, Banvit ve Bandırma Basketbol’da uzun yıllar altyapı koordinatörlüğü ile baş antrenörlük görevlerinde de bulundu.   Liglere birçok basketbolcu kazandırdı   Altyapılarda tüm kategorilerde 23 Türkiye şampiyonluğu bulunan Gümüşdal, birçok basketbolcunun liglerde oynamasında büyük pay sahibi oldu. Geçmişte Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Gümüşdal, yurtiçi ve yurtdışında birçok ulusal ve uluslararası seminerlerde eğitmen olarak da yer aldı. Gümüşdal, aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu bünyesinde Öğreticiler Alt Kurulu Üyesi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, kadrosuna bir yeni isim daha ekledi. Uzun yıllar basketbol branşında antrenör olarak başarılara imza atan Menderes Gümüşdal, Büyükşehir Belediyespor Basketbol Genel Koordinatörlüğüne getirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye spor Kulübü, kadrosuna bir yeni isim daha ekledi. Uzun yıllar basketbol branşında antrenör olarak başarılara imza atan Menderes Gümüşdal, Büyükşehir Belediye spor Basketbol Genel Koordinatörlüğüne getirildi.  
  Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da, Basketbol Genel Koordinatörlük görevine Menderes Gümüşdal getirildi. 1967 Almanya doğumlu olan Menderes Gümüşdal, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü mezunu. Gümüşdal, İstanbul Üniversitesi’nde sporcu olarak basketbol kariyerini bitirdikten sonra; Efes Pilsen A Takım Yardımcı Antrenörlüğü ve Altyapı Antrenörlüğü, İstanbul Üniversitesi Tuborg, Anadolu Efes, Pertevniyal, Banvit ve Bandırma Basketbol’da uzun yıllar altyapı koordinatörlüğü ile baş antrenörlük görevlerinde de bulundu.
  Liglere birçok basketbolcu kazandırdı
  Altyapılarda tüm kategorilerde 23 Türkiye şampiyonluğu bulunan Gümüşdal, birçok basketbolcunun liglerde oynamasında büyük pay sahibi oldu. Geçmişte Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Gümüşdal, yurtiçi ve yurtdışında birçok ulusal ve uluslararası seminerlerde eğitmen olarak da yer aldı. Gümüşdal, aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu bünyesinde Öğreticiler Alt Kurulu Üyesi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.