Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Celal Emir Dede ve Ali Karakaya Balıkesirspor'da

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2024 - 09:05, Güncelleme: 18.07.2024 - 09:05
 

Celal Emir Dede ve Ali Karakaya Balıkesirspor'da

TFF 3. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un altyapısından yetişen oyuncusu Celal Emir Dede, yeniden kırmızı-beyazlı kulüple anlaşma sağladı. Balıkesirspor ayrıca Nazilli Belediyespor'da forma giyen Ali Karakaya ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
TFF 3. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un altyapısından yetişen oyuncusu Celal Emir Dede, yeniden kırmızı-beyazlı kulüple anlaşma sağladı. Balıkesirspor ayrıca Nazilli Belediyespor'da forma giyen Ali Karakaya ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesırspor alt yapısından yetişen ve Balıkesirspor'dan Çaykur Rizespor'a transfer olduktan sonra Uşakspor, Somaspor, Esenler Erokspor, Sivas Belediye, Karaköprü Belediyespor ve son olarak Osmaniyespor FK takımlarında oynayan 23 yaşındaki forvet oyuncusu, 2023-2024 sezonunda 18 maçta görev aldı. Balıkesirspor ayrıca Nazilli Belediyespor'da forma giyen defansif orta saha oyuncusu Ali Karakaya ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesirspor kulübü sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Balıkesirspor'umuz, en son Osmaniyespor FK forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Emir Dede ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşma altyapımızdan yetişen Emir Dede ve kulübümüze hayırlı olsun. Geçtiğimiz sezon 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor forması giyen 22 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Ali Karakaya ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşma kulübümüze ve genç oyuncularımıza hayırlı olsun" denildi.
TFF 3. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un altyapısından yetişen oyuncusu Celal Emir Dede, yeniden kırmızı-beyazlı kulüple anlaşma sağladı. Balıkesirspor ayrıca Nazilli Belediyespor'da forma giyen Ali Karakaya ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

TFF 3. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un altyapısından yetişen oyuncusu Celal Emir Dede, yeniden kırmızı-beyazlı kulüple anlaşma sağladı. Balıkesir spor ayrıca Nazilli Belediyespor'da forma giyen Ali Karakaya ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Balıkesır spor alt yapısından yetişen ve Balıkesirspor'dan Çaykur Rizespor'a transfer olduktan sonra Uşakspor, Somaspor, Esenler Erokspor, Sivas Belediye, Karaköprü Belediye spor ve son olarak Osmaniye spor FK takımlarında oynayan 23 yaşındaki forvet oyuncusu, 2023-2024 sezonunda 18 maçta görev aldı. Balıkesir spor ayrıca Nazilli Belediyespor'da forma giyen defansif orta saha oyuncusu Ali Karakaya ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Balıkesir spor kulübü sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Balıkesirspor'umuz, en son Osmaniye spor FK forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Emir Dede ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşma altyapımızdan yetişen Emir Dede ve kulübümüze hayırlı olsun. Geçtiğimiz sezon 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediye spor forması giyen 22 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Ali Karakaya ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşma kulübümüze ve genç oyuncularımıza hayırlı olsun" denildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.