Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BASKİ; muhtarlarla, mahallelerin su problemini görüşüyor

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2024 - 10:33, Güncelleme: 29.07.2024 - 10:33
 

BASKİ; muhtarlarla, mahallelerin su problemini görüşüyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BASKİ, 20 ilçenin her birinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla toplantılar düzenleyerek mahallelerin öncelikli olan su ve altyapı problemlerini masaya yatırıyor.
 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BASKİ, 20 ilçenin her birinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla toplantılar düzenleyerek mahallelerin öncelikli olan su ve altyapı problemlerini masaya yatırıyor. İlk toplantı, Altıeylül ilçesi muhtarlarıyla gerçekleştirildi. Balıkesir'i güçlü bir altyapıya kavuşturarak suyu vatandaşlara en sağlıklı şekilde ulaştırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, düğmeye bastı. Başkan Ahmet Akın'ın talimatıyla, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Balıkesir Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (BASKİ), 20 ilçenin her bir mahallesinde görev yapan muhtarlarla toplantılar düzenleyerek mahallelerin altyapı ve su problemini masaya yatıracak. Öncelik aciliyet gerektiren konular İlk olarak Altıeylül ilçesinde görev yapan muhtarları ağırlayan BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, 3 gün boyunca gerçekleştirdikleri toplantılarda; genel müdür yardımcıları ve ilgili daire başkanlarıyla hazır bulundu. Merkez ve kırsal mahallelerde görev yapan 80 muhtarın katılımıyla gerçekleşen toplantılarda her bir mahallenin sorunları görüşülerek çözülmesi konusunda atılacak adımlar konuşuldu. Önceliğin aciliyet gerektiren konulara verileceğini belirten Erdoğan Öztürk, 20 ilçenin her birine özel gerçekleştirdikleri toplantılarda muhtarlarla istişareli bir şekilde yatırımları planlayarak sorunları gidereceklerini söyledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BASKİ, 20 ilçenin her birinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla toplantılar düzenleyerek mahallelerin öncelikli olan su ve altyapı problemlerini masaya yatırıyor.

  Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BASKİ, 20 ilçenin her birinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla toplantılar düzenleyerek mahallelerin öncelikli olan su ve altyapı problemlerini masaya yatırıyor. İlk toplantı, Altıeylül ilçesi muhtarlarıyla gerçekleştirildi.
Balıkesir'i güçlü bir altyapıya kavuşturarak suyu vatandaşlara en sağlıklı şekilde ulaştırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, düğmeye bastı. Başkan Ahmet Akın'ın talimatıyla, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Balıkesir Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (BASKİ), 20 ilçenin her bir mahallesinde görev yapan muhtarlarla toplantılar düzenleyerek mahallelerin altyapı ve su problemini masaya yatıracak.
Öncelik aciliyet gerektiren konular
İlk olarak Altıeylül ilçesinde görev yapan muhtarları ağırlayan BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, 3 gün boyunca gerçekleştirdikleri toplantılarda; genel müdür yardımcıları ve ilgili daire başkanlarıyla hazır bulundu. Merkez ve kırsal mahallelerde görev yapan 80 muhtarın katılımıyla gerçekleşen toplantılarda her bir mahallenin sorunları görüşülerek çözülmesi konusunda atılacak adımlar konuşuldu. Önceliğin aciliyet gerektiren konulara verileceğini belirten Erdoğan Öztürk, 20 ilçenin her birine özel gerçekleştirdikleri toplantılarda muhtarlarla istişareli bir şekilde yatırımları planlayarak sorunları gidereceklerini söyledi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.