Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çaykur Rizespor'lu Güvenç Usta 1 yıllığına Balıkesirspor'da

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2024 - 15:38, Güncelleme: 31.07.2024 - 15:38
 

Çaykur Rizespor'lu Güvenç Usta 1 yıllığına Balıkesirspor'da

TFF 3. Lig takımlarından Balıkesirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Balıkesirspor Çaykur Rizespor'dan sol kanat oyuncusu Güvenç Usta ile 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı.
 TFF 3. Lig takımlarından Balıkesirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Balıkesirspor Çaykur Rizespor'dan sol kanat oyuncusu Güvenç Usta ile 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı.    Balıkesirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Balıkesirspor Çaykur Rizespor'dan sol kanat oyuncusu Güvenç Usta ile 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı. Balıkesirspor resmi internet sayfasından yaptığı açıklamada, "Balıkesirspor’umuz, Çaykur Rizespor’dan 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Güvenç Usta ile 1 yıl kiralık olarak sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşma oyuncumuza ve kulübümüze hayırlı olsun" açıklaması yapıldı.   Balıkesirspor yeni sezon çalışmalarını günde iki antrenman ile sürdürüyor.   Balıkesirspor Teknik Direktörü Leven Eriş eşliğinde sabah bölümünde futbolcuları üç gruba ayırdı. Mini bantlarla ısınan oyuncular, antrenmanı kuvvet çalışmasıyla sabah antrenmanını tamamladı. Balıkesirspor günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Topla teknik ısınmayla başlayan antrenman, geçiş oyununun ardından yapılan taktik çalışmayla son buldu. Teknik Direktör Levent Eriş zaman zaman antrenmanı durdurarak, futbolcularını uyardı.
TFF 3. Lig takımlarından Balıkesirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Balıkesirspor Çaykur Rizespor'dan sol kanat oyuncusu Güvenç Usta ile 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı.

 TFF 3. Lig takımlarından Balıkesirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Balıkesir spor Çaykur Rizespor'dan sol kanat oyuncusu Güvenç Usta ile 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı. 

  Balıkesirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Balıkesir spor Çaykur Rizespor'dan sol kanat oyuncusu Güvenç Usta ile 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı. Balıkesir spor resmi internet sayfasından yaptığı açıklamada, "Balıkesirspor’umuz, Çaykur Rizespor’dan 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Güvenç Usta ile 1 yıl kiralık olarak sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşma oyuncumuza ve kulübümüze hayırlı olsun" açıklaması yapıldı.

  Balıkesir spor yeni sezon çalışmalarını günde iki antrenman ile sürdürüyor.

  Balıkesir spor Teknik Direktörü Leven Eriş eşliğinde sabah bölümünde futbolcuları üç gruba ayırdı. Mini bantlarla ısınan oyuncular, antrenmanı kuvvet çalışmasıyla sabah antrenmanını tamamladı. Balıkesir spor günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Topla teknik ısınmayla başlayan antrenman, geçiş oyununun ardından yapılan taktik çalışmayla son buldu. Teknik Direktör Levent Eriş zaman zaman antrenmanı durdurarak, futbolcularını uyardı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.