Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Boluspor'lu Tayfun Kırca Balıkesirspor'da

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2024 - 13:53, Güncelleme: 01.08.2024 - 13:53
 

Boluspor'lu Tayfun Kırca Balıkesirspor'da

TFF. 3. Lig'de mücadele edecek Balıkesirspor, transfer çalışmalarına en son Edirnespor'da kiralık forma giyen Boluspor oyuncusu sağ bek Tayfun Kırca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
TFF. 3. Lig'de mücadele edecek Balıkesirspor, transfer çalışmalarına en son Edirnespor'da kiralık forma giyen Boluspor oyuncusu sağ bek Tayfun Kırca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesirspor bugüne kadar dış transferde Doğukan Özçimen, Yiğit Epözdemir, Ahmet Gülay, Ali Karakaya, Emir Dede, Artun Akçakın, Cenk Özbey ve Güvenç Usta'yı kadrosuna katan Balıkesirspor transfer çalışmalarına devam ediyor. En son Edirnespor'da kiralık forma giyen Boluspor'da sağ bek oynayan Tayfun Kırca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesirspor resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Balıkesirspor’umuz, geçtiğimiz sezon Edirnespor’da kiralık oynayan Boluspor oyuncusu Tayfun Kırca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşma sağ bek pozisyonunda oynayan 25 yaşındaki Tayfun’a ve kulübümüze hayırlı olsun."
TFF. 3. Lig'de mücadele edecek Balıkesirspor, transfer çalışmalarına en son Edirnespor'da kiralık forma giyen Boluspor oyuncusu sağ bek Tayfun Kırca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

TFF. 3. Lig'de mücadele edecek Balıkesirspor, transfer çalışmalarına en son Edirnespor'da kiralık forma giyen Bolu spor oyuncusu sağ bek Tayfun Kırca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Balıkesir spor bugüne kadar dış transferde Doğukan Özçimen, Yiğit Epözdemir, Ahmet Gülay, Ali Karakaya, Emir Dede, Artun Akçakın, Cenk Özbey ve Güvenç Usta'yı kadrosuna katan Balıkesir spor transfer çalışmalarına devam ediyor. En son Edirnespor'da kiralık forma giyen Boluspor'da sağ bek oynayan Tayfun Kırca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Balıkesir spor resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Balıkesirspor’umuz, geçtiğimiz sezon Edirnespor’da kiralık oynayan Bolu spor oyuncusu Tayfun Kırca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşma sağ bek pozisyonunda oynayan 25 yaşındaki Tayfun’a ve kulübümüze hayırlı olsun."

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.