Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Denize giren alkollü adamı balıkçılar kurtardı

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2024 - 09:52, Güncelleme: 22.08.2024 - 09:52
 

Denize giren alkollü adamı balıkçılar kurtardı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde alkollü bir şahıs denize girdi. Denizde boğulma tehlikesi yaşayan şahsı balıkçılar kurtardı. O anlar amatör kamera ile kaydedildi
Bursa'nın Gemlik ilçesinde alkollü bir şahıs denize girdi. Denizde boğulma tehlikesi yaşayan şahsı balıkçılar kurtardı. O anlar amatör kamera ile kaydedildi. Olay, Gemlik ilçesi Gemlik Sahili'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sarhoş bir vatandaş denize girdi. Denize giren vatandaşın boğulma tehlikesi geçirdiğini gören balıkçılar, sarhoş adama yardım etti. Denizden çıkarılan alkollü adam, tekne yardımı ile karaya getirildi. O anlar saniye saniye amatör kamera ile kaydedildi.
Bursa'nın Gemlik ilçesinde alkollü bir şahıs denize girdi. Denizde boğulma tehlikesi yaşayan şahsı balıkçılar kurtardı. O anlar amatör kamera ile kaydedildi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde alkollü bir şahıs denize girdi. Denizde boğulma tehlikesi yaşayan şahsı balıkçılar kurtardı. O anlar amatör kamera ile kaydedildi.
Olay, Gemlik ilçesi Gemlik Sahili'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sarhoş bir vatandaş denize girdi. Denize giren vatandaşın boğulma tehlikesi geçirdiğini gören balıkçılar, sarhoş adama yardım etti. Denizden çıkarılan alkollü adam, tekne yardımı ile karaya getirildi. O anlar saniye saniye amatör kamera ile kaydedildi.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.