Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Şehirli’den iş arayanlara istihdam hamlesi

GÜNDEM 17.10.2024 - 10:38, Güncelleme: 17.10.2024 - 10:38
 

Başkan Şehirli’den iş arayanlara istihdam hamlesi

Başkan Şehirli’den iş arayanlara istihdam hamlesi
Altıeylül Belediyesi, iş arayan vatandaşlar için yeni bir kariyer portalı olan "Altıeylül Kariyer"i hayata geçirdi. Bu platform, Altıeylül ve çevresindeki firmalarda istihdam fırsatlarını artırmayı hedefliyor. Kariyer masasıyla destek hızlanıyor Belediye Başkanı Hakan Şehirli, ilçede yaşayan komşularının iş bulma süreçlerine destek olmak amacıyla bu önemli projeyi başlattıklarını vurguladı. Şehirli ayrıca, erişim sorunu yaşayan vatandaşlar için belediye binasında bir kariyer masası  oluşturduklarını belirterek bire bir destek sunacaklarını ifade etti.Köprü görevini üstlendik" Altıeylül Belediyesi, bu yeni uygulama ile iş arayanların istihdam süreçlerini kolaylaştırmayı ve yerel firmaların ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanlarla buluşmasını sağlamayı amaçlıyor. Altıeylül Belediyesi, tüm komşularını kariyer masasından faydalanmaya davet ediyor. Bu girişimle, iş arayanların ve yerel işletmelerin daha verimli bir şekilde bir araya gelmesi hedefleniyor.
Başkan Şehirli’den iş arayanlara istihdam hamlesi

Altıeylül Belediyesi, iş arayan vatandaşlar için yeni bir kariyer portalı olan "Altıeylül Kariyer"i hayata geçirdi. Bu platform, Altıeylül ve çevresindeki firmalarda istihdam fırsatlarını artırmayı hedefliyor. Kariyer masasıyla destek hızlanıyor
Belediye Başkanı Hakan Şehirli, ilçede yaşayan komşularının iş bulma süreçlerine destek olmak amacıyla bu önemli projeyi başlattıklarını vurguladı. Şehirli ayrıca, erişim sorunu yaşayan vatandaşlar için belediye binasında bir kariyer masası  oluşturduklarını belirterek bire bir destek sunacaklarını ifade etti.Köprü görevini üstlendik" Altıeylül Belediyesi, bu yeni uygulama ile iş arayanların istihdam süreçlerini kolaylaştırmayı ve yerel firmaların ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanlarla buluşmasını sağlamayı amaçlıyor. Altıeylül Belediyesi, tüm komşularını kariyer masasından faydalanmaya davet ediyor. Bu girişimle, iş arayanların ve yerel işletmelerin daha verimli bir şekilde bir araya gelmesi hedefleniyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.