Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma liman kavşağındaki kazada yaralanan şahıs hayatını kaybetti

DÜNYA 19.10.2024 - 14:24, Güncelleme: 19.10.2024 - 14:26
 

Bandırma liman kavşağındaki kazada yaralanan şahıs hayatını kaybetti

Bandırma liman kavşağındaki kazada yaralanan şahıs hayatını kaybetti
 Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 15 Ekim tarihinde kaza yapan tırda sıkışarak yaralanan sürücü hayatını kaybetti. Bandırma-Erdek istikametine gitmekte olan 10 PE 829 plakalı tır kavşakta yoldan çıkmış, sürücü Caner Tosun sıkıştığı yerden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma Grup Amirliği personeli tarafından çıkarılarak 112 Acil sağlık ekiplerine teslim edilmişti. Yaralı olarak çıkarılan Tosun, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 4 gün boyunca yoğun bakımda kaldı. Caner Tosun, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.
Bandırma liman kavşağındaki kazada yaralanan şahıs hayatını kaybetti

 Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 15 Ekim tarihinde kaza yapan tırda sıkışarak yaralanan sürücü hayatını kaybetti.
Bandırma-Erdek istikametine gitmekte olan 10 PE 829 plakalı tır kavşakta yoldan çıkmış, sürücü Caner Tosun sıkıştığı yerden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma Grup Amirliği personeli tarafından çıkarılarak 112 Acil sağlık ekiplerine teslim edilmişti. Yaralı olarak çıkarılan Tosun, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 4 gün boyunca yoğun bakımda kaldı. Caner Tosun, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.