Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma’da güvercin hırsızlığı

ASAYİŞ 14.11.2023 - 16:11, Güncelleme: 14.11.2023 - 16:11
 

Bandırma’da güvercin hırsızlığı

Bandırma’da güvercin hırsızlığı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde çalınan 50 adet cins güvercin bulunarak sahibine teslim edildi.      Bandırma 17 Eylül Mahallesi Halil Özümit Sokak’ta bulunan bir ikamette gece saatlerinde güvercin hırsızlığı meydana geldi. Olayla ilgili olarak Bandırma Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalar sonucunda, çalınan güvercinlerin 2 ayrı evde saklandığı tespit edildi.    Söz konusu ikametlerde yapılan aramalarda, çalınan güvercinler bulunarak sahibine teslim edildi. Benzer suçlardan dolayı daha önce de tutuklanan şüpheli Ö.C.K.’nin (23), cezaevinde olduğu öğrenildi. 
Bandırma’da güvercin hırsızlığı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde çalınan 50 adet cins güvercin bulunarak sahibine teslim edildi.   
  Bandırma 17 Eylül Mahallesi Halil Özümit Sokak’ta bulunan bir ikamette gece saatlerinde güvercin hırsızlığı meydana geldi. Olayla ilgili olarak Bandırma Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalar sonucunda, çalınan güvercinlerin 2 ayrı evde saklandığı tespit edildi. 
  Söz konusu ikametlerde yapılan aramalarda, çalınan güvercinler bulunarak sahibine teslim edildi. Benzer suçlardan dolayı daha önce de tutuklanan şüpheli Ö.C.K.’nin (23), cezaevinde olduğu öğrenildi. 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.