Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MYO'da Müdürlük devir teslimi gerçekleşti

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2024 - 12:30, Güncelleme: 24.06.2024 - 12:30
 

MYO'da Müdürlük devir teslimi gerçekleşti

Balıkesir Meslek Yüksekokulunda Müdürlük devir teslim programı gerçekleştirildi.
Balıkesir Meslek Yüksekokulunda Müdürlük devir teslim programı gerçekleştirildi.  Rektörlük makamında, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile Genel Sekreter Yemliha Yanar’ın da katılımıyla gerçekleşen devir teslim programında, Balıkesir Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Metin Demirtaş, görevini Balıkesir Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Fatmagül Tolun’a devretti. Prof. Dr. Metin Demirtaş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Balıkesir Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Fatmagül Tolun’a da görevinde başarılar diledi.
Balıkesir Meslek Yüksekokulunda Müdürlük devir teslim programı gerçekleştirildi.

Balıkesir Meslek Yüksekokulunda Müdürlük devir teslim programı gerçekleştirildi. 
Rektörlük makamında, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile Genel Sekreter Yemliha Yanar’ın da katılımıyla gerçekleşen devir teslim programında, Balıkesir Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Metin Demirtaş, görevini Balıkesir Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Fatmagül Tolun’a devretti.
Prof. Dr. Metin Demirtaş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Balıkesir Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Fatmagül Tolun’a da görevinde başarılar diledi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.