Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir'de 'Semboller ve İstişareleri' semineri

EĞİTİM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.06.2024 - 10:42, Güncelleme: 28.06.2024 - 10:42
 

Balıkesir'de 'Semboller ve İstişareleri' semineri

Balıkesir Üniversitesinde, Bulgaristan Bilimler Akademisi Öğretim üyesi Prof. Dr. Ivan Mladenov’un konuşmacı olduğu “Charles Peirce: Sembolleri ve İstiareleri Kavramsallaştırma” adlı bir seminer düzenlendi.
BAÜN’de “Charles Peirce: Sembolleri ve İstiareleri Kavramsallaştırma” adlı seminer yapıldı. Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN), Bulgaristan Bilimler Akademisi Öğretim üyesi Prof. Dr. Ivan Mladenov’un konuşmacı olduğu “Charles Peirce: Sembolleri ve İstiareleri Kavramsallaştırma” adlı bir seminer düzenlendi. BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Gelibolu Konferans Salonunda, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen etkinliğe; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin’in yanı sıra akademik ve idari personel katıldı. Seminer, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin tarafından Prof. Dr. Ivan Mladenov’a teşekkür belgesi takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Balıkesir Üniversitesinde, Bulgaristan Bilimler Akademisi Öğretim üyesi Prof. Dr. Ivan Mladenov’un konuşmacı olduğu “Charles Peirce: Sembolleri ve İstiareleri Kavramsallaştırma” adlı bir seminer düzenlendi.

BAÜN’de “Charles Peirce: Sembolleri ve İstiareleri Kavramsallaştırma” adlı seminer yapıldı.
Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN), Bulgaristan Bilimler Akademisi Öğretim üyesi Prof. Dr. Ivan Mladenov’un konuşmacı olduğu “Charles Peirce: Sembolleri ve İstiareleri Kavramsallaştırma” adlı bir seminer düzenlendi.
BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Gelibolu Konferans Salonunda, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen etkinliğe; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin’in yanı sıra akademik ve idari personel katıldı.
Seminer, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin tarafından Prof. Dr. Ivan Mladenov’a teşekkür belgesi takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.