Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu; 6 gözaltı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2024 - 13:11, Güncelleme: 03.07.2024 - 13:11
 

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu; 6 gözaltı

Balıkesir’de Jandarma ekipleri uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Ekipler 4 ilçede gerçekleştirdikleri operasyonlarda 6 şahıs uyuşturucu ticaretinden suçundan gözaltına alındı
Balıkesir’de Jandarma ekipleri uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Ekipler 4 ilçede gerçekleştirdikleri operasyonlarda 6 şahıs uyuşturucu ticaretinden suçundan gözaltına alındı. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Ayvalık, Karesi, Marmara ve Sındırgı ilçelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçu işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik 6 ikamet, bir işyeri ve bir araca geçtiğimiz gün operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda; 308 sentetik uyuşturucu hap, 42 gram kubar esrar, 15 gram kokain, 23 kök kenevir bitkisi, 2 uyuşturucu kullanma aparatı, bir ruhsatsız tabanca, bir ruhsatsız av tüfeği, bir şarjör ve 2 cep telefonu ele geçirildi. Olaylara karışan 6 şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.
Balıkesir’de Jandarma ekipleri uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Ekipler 4 ilçede gerçekleştirdikleri operasyonlarda 6 şahıs uyuşturucu ticaretinden suçundan gözaltına alındı

Balıkesir’de Jandarma ekipleri uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Ekipler 4 ilçede gerçekleştirdikleri operasyonlarda 6 şahıs uyuşturucu ticaretinden suçundan gözaltına alındı.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Ayvalık, Karesi, Marmara ve Sındırgı ilçelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçu işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik 6 ikamet, bir işyeri ve bir araca geçtiğimiz gün operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda; 308 sentetik uyuşturucu hap, 42 gram kubar esrar, 15 gram kokain, 23 kök kenevir bitkisi, 2 uyuşturucu kullanma aparatı, bir ruhsatsız tabanca, bir ruhsatsız av tüfeği, bir şarjör ve 2 cep telefonu ele geçirildi. Olaylara karışan 6 şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.