Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SUSURLUK İLÇE MİLLİ EĞİTİMDE SULAR DURULMUYOR

EĞİTİM 11.07.2024 - 18:44, Güncelleme: 11.07.2024 - 18:44
 

SUSURLUK İLÇE MİLLİ EĞİTİMDE SULAR DURULMUYOR

SUSURLUK İLÇE MİLLİ EĞİTİMDE SULAR DURULMUYOR
        SUSURLUK İLÇE MİLLİ EĞİTİMDE SULAR DURULMUYOR Susurluk İlçe Milli Eğitimde Sular durulmuyor. Görevi kötüye kullanma mı dersiniz, görevi ihmal mi dersiniz, suçluyu saklama mı dersiniz, öğretmene yapılanı görmezden gelme mi dersiniz, müdürü veya başkalarını koruyup kollama mı dersiniz bilemeyiz. Ama Susurluk İlçe Milli Eğitimde ciddi sıkıntı günler olacak. En azından bizim manşetimizden çok şey öğreneceksiniz. İlçe Milli Eğitim müdürlüğü, Kaymakamlık ve İl Milli Eğitim süreci hızlandırarak sonuçlandırırsa ne ala…R.T. görevden alındı, H.Ç. görevden alındı…Neler oluyor orada… Ali Tatlı hocam bu işin raporunu hızlandırmanız iyi olur. Bakın Karesi’de ki Ç.K. dosyasını bekliyorum. İnanın görevi ihmal eden, kollayan, evrakı geç gönderen kim varsa tek tek yazacağım. Biz yoğunuz siz halledin demekle olmuyor bu işler. Bu arada dönem içerisinde emekli etme olayını da unutmadım. Umarım Sayın Valimize yanıltıcı bilgi verilmemiştir. Ama biz İl Milli Eğime atıfta bulunarak birkaç soru soralım; Susurluk İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü R.T. neden soruşturma geçirdi? R.T.  idari yönden neden şube müdürlüğü görevinden alındı? Susurluk Göbel Şehit Nusret Kula Ortaokulu müdürü H.Ç. neden görevden alındı? Şube müdürünün görevden alınması ile okul müdürünün görevden alınmasının ortak özelliği ne? Adli yönden ilgililer hakkında süreç ne durumda ?
SUSURLUK İLÇE MİLLİ EĞİTİMDE SULAR DURULMUYOR

        SUSURLUK İLÇE MİLLİ EĞİTİMDE SULAR DURULMUYOR

Susurluk İlçe Milli Eğitimde Sular durulmuyor. Görevi kötüye kullanma mı dersiniz, görevi ihmal mi dersiniz, suçluyu saklama mı dersiniz, öğretmene yapılanı görmezden gelme mi dersiniz, müdürü veya başkalarını koruyup kollama mı dersiniz bilemeyiz. Ama Susurluk İlçe Milli Eğitimde ciddi sıkıntı günler olacak. En azından bizim manşetimizden çok şey öğreneceksiniz. İlçe Milli Eğitim müdürlüğü, Kaymakamlık ve İl Milli Eğitim süreci hızlandırarak sonuçlandırırsa ne ala…R.T. görevden alındı, H.Ç. görevden alındı…Neler oluyor orada…

Ali Tatlı hocam bu işin raporunu hızlandırmanız iyi olur. Bakın Karesi’de ki Ç.K. dosyasını bekliyorum. İnanın görevi ihmal eden, kollayan, evrakı geç gönderen kim varsa tek tek yazacağım. Biz yoğunuz siz halledin demekle olmuyor bu işler.

Bu arada dönem içerisinde emekli etme olayını da unutmadım. Umarım Sayın Valimize yanıltıcı bilgi verilmemiştir.

Ama biz İl Milli Eğime atıfta bulunarak birkaç soru soralım;

Susurluk İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü R.T. neden soruşturma geçirdi?

R.T.  idari yönden neden şube müdürlüğü görevinden alındı?

Susurluk Göbel Şehit Nusret Kula Ortaokulu müdürü H.Ç. neden görevden alındı?

Şube müdürünün görevden alınması ile okul müdürünün görevden alınmasının ortak özelliği ne?

Adli yönden ilgililer hakkında süreç ne durumda ?

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.