Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tekirdağ'da aranan 17 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2024 - 11:53, Güncelleme: 13.07.2024 - 11:53
 

Tekirdağ'da aranan 17 kişi tutuklandı

Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda aranan 17 kişi tutuklandı.
 Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda aranan 17 kişi tutuklandı. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak il içinde ve il dışında operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan çalışmalarda 4'ü il dışında olmak üzere toplam 53 aranan şahıs yakalandı. Aranan şahıslardan 17'si tutuklanırken 36'sı ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.
Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda aranan 17 kişi tutuklandı.

 Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda aranan 17 kişi tutuklandı.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak il içinde ve il dışında operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan çalışmalarda 4'ü il dışında olmak üzere toplam 53 aranan şahıs yakalandı. Aranan şahıslardan 17'si tutuklanırken 36'sı ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.