Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kongreye katılan Gösterge Bilimciler Rektör Oğurlu'yu ziyaret etti

BİLİM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.07.2024 - 10:35, Güncelleme: 02.07.2024 - 10:35
 

Kongreye katılan Gösterge Bilimciler Rektör Oğurlu'yu ziyaret etti

II. Asya Uluslararası Göstergebilim Kongresi Heyetinden, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret
II. Asya Uluslararası Göstergebilim Kongresi Heyetinden, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret Balıkesir Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen II. Asya Uluslararası Göstergebilim Kongresi için Balıkesir’de bulunan akademisyenlerden oluşan bir heyet, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt’un da yer aldığı ziyarette, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenlerinden ve Anadolu Semiyotik Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr.Mustafa Özsarı’nın da aralarında yer aldığı konuklarına kongreye katkıları ve ziyaretleri için teşekkür etti. Konuk akademisyenler de ev sahipliği dolayısıyla Rektör Oğurlu’ya teşekkür etti.
II. Asya Uluslararası Göstergebilim Kongresi Heyetinden, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret
II. Asya Uluslararası Gösterge bilim Kongresi Heyetinden, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret
Balıkesir Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen II. Asya Uluslararası Gösterge bilim Kongresi için Balıkesir’de bulunan akademisyenlerden oluşan bir heyet, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt’un da yer aldığı ziyarette, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenlerinden ve Anadolu Semiyotik Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr.Mustafa Özsarı’nın da aralarında yer aldığı konuklarına kongreye katkıları ve ziyaretleri için teşekkür etti. Konuk akademisyenler de ev sahipliği dolayısıyla Rektör Oğurlu’ya teşekkür etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.