Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milli Savaş Gemileri ve Taktik İHA'lar “SAHA”ya çıkıyor

DÜNYA 18.10.2024 - 13:57, Güncelleme: 18.10.2024 - 13:57
 

Milli Savaş Gemileri ve Taktik İHA'lar “SAHA”ya çıkıyor

Milli Savaş Gemileri ve Taktik İHA'lar “SAHA”ya çıkıyor
Savunma sanayiinin öncü firmalarından STM, milli mühendislik kabiliyetleriyle geliştirdiği milli savaş gemilerini ve taktik mini İHA sistemlerini SAHA EXPO'da sergileyecek. STM Genel Müdürü Özgür Güleryüz, “SAHA EXPO'da ilk kez tanıtımını gerçekleştireceğimiz sürprizlerimiz olacak” ifadelerini kullandı. Türk savunma sanayiinde yenilikçi ve milli sistemler geliştiren STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş, milli teknolojilerini ulusal ve uluslararası fuarlarda sergilemeye devam ediyor. STM, Avrupa'nın Türkiye'nin en büyük savunma, havacılık ve uzay kümelenmesi SAHA İSTANBUL tarafından İstanbul Fuar Merkezi'nde (IFM) 22-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Savunma Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı SAHA EXPO'ya katılacak. Milli Fırkateyn SAHA EXPO'ya demir atacak STM'nin tasarımcısı ve ana yüklenicisi olduğu, bu yıl Türk Donanması'nda göreve başlayan, Türkiye'nin ilk milli fırkateyni TCG İSTANBUL (F-515) ve STM'nin ana alt yüklenici olarak kritik görev aldığı MİLGEM, Ada Sınıfından bir korvet SAHA EXPO çerçevesinde, Sarayburnu ve Ataköy limanlarına demir atacak. STM stant alanında ise İstif Sınıfı Fırkateyn, Ada Sınıfı Korvet, Lojistik Destek Gemisi, STM500 denizaltısı, STM MPAC Hücumbot, Sahil Güvenlik Gemilerinin maketlerini sergileyecek.
Milli Savaş Gemileri ve Taktik İHA'lar “SAHA”ya çıkıyor

Savunma sanayiinin öncü firmalarından STM, milli mühendislik kabiliyetleriyle geliştirdiği milli savaş gemilerini ve taktik mini İHA sistemlerini SAHA EXPO'da sergileyecek. STM Genel Müdürü Özgür Güleryüz, “SAHA EXPO'da ilk kez tanıtımını gerçekleştireceğimiz sürprizlerimiz olacak” ifadelerini kullandı.
Türk savunma sanayiinde yenilikçi ve milli sistemler geliştiren STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş, milli teknolojilerini ulusal ve uluslararası fuarlarda sergilemeye devam ediyor. STM, Avrupa'nın Türkiye'nin en büyük savunma, havacılık ve uzay kümelenmesi SAHA İSTANBUL tarafından İstanbul Fuar Merkezi'nde (IFM) 22-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Savunma Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı SAHA EXPO'ya katılacak.

Milli Fırkateyn SAHA EXPO'ya demir atacak
STM'nin tasarımcısı ve ana yüklenicisi olduğu, bu yıl Türk Donanması'nda göreve başlayan, Türkiye'nin ilk milli fırkateyni TCG İSTANBUL (F-515) ve STM'nin ana alt yüklenici olarak kritik görev aldığı MİLGEM, Ada Sınıfından bir korvet SAHA EXPO çerçevesinde, Sarayburnu ve Ataköy limanlarına demir atacak.
STM stant alanında ise İstif Sınıfı Fırkateyn, Ada Sınıfı Korvet, Lojistik Destek Gemisi, STM500 denizaltısı, STM MPAC Hücumbot, Sahil Güvenlik Gemilerinin maketlerini sergileyecek.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.