Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR

GÜNDEM 05.09.2024 - 18:21, Güncelleme: 05.09.2024 - 18:21
 

PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR

YİKOB’da Yeni Skandal. Müdür Mehmet Akif ÇIBLAK der ki, PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR
YİKOB’da Yeni Skandal. Müdür Mehmet Akif ÇIBLAK der ki, PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR   YİKOB ile ilgili bir çok olayı daha önceki dönemlerde sık sık gündeme taşıdık. Bizim manşetlerimizden sonra yapılan incelemeler ve açılan dosyalar artık savcılık boyutuna gelmiş durumda. Biz bu süreci takip etmeye devam edeceğiz.   YİKOB yaşanan skandal olaylardan sonra ciddi bir değişime uğradı. Özellikle ihaleler ve personel konusunda yaşanan değişimler ile birlikte ihale iptalleri ve iş teslim almada revizyonlar oldu. Birkaç defa da müdür değişimi oldu. Bizim olayımızda ki konu başlığı son gelen müdür Mehmet Akif ÇIBLAK. “PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR” olayının nedeni yapılan bir ihalede müteahhitlere davetiye gönderilmediği ve taraflı olarak birilerine iş verildiği ile ilgili bir iddia. Müteahhitler gidip işlerle ilgili bilgi almak istemiş ama müdür bey biraz farklı anlamış olacak ki sert çıkmış. Ve konuşma sırasında müteahhitlere manşete konu olan cümleyi kurmuş. Bu bir kamu görevlisi için çok talihsiz bir cümle. Kamu görevlisine yakışmayan cümle. Ben bu cümleyi kuran kişinin yerinde olsam, bu kadar ayyuka çıkmış bir durumdan dolayı istifa ederdim. Çünkü bana güvenin kalmadığını ve bana farklı gözle bakılacağını düşünürdüm, ayrıca acaba biri beni tuzağa düşürüp kayıt alır mı diye de paranoyak olurdum… “PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR” cümlesinin anlamını bilmeyene hatırlatalım; “parayı veren her şeyi alır yada yapar” demektir. YİKOB yeni bir döneme giriyor ama yine skandallarla dolu bir döneme girecek gibi görünüyor. Ama şunu da bilmelerinde fayda var. Biz elimize belge geldikçe bu sefer resimli ve videolu olarak veri geldiği anda paylaşmaya devam ederiz. Biz buradan “PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR” cümlesini kuran müdür Mehmet Akif ÇIBLAK’a sormak istiyoruz; İşi vermek için para aldın mı? Bir amirinden talimat alarak iş verdin mi? Bu arada bu müdür acaba “KRAL ÇIBLAK” der mi merak ettim…
YİKOB’da Yeni Skandal. Müdür Mehmet Akif ÇIBLAK der ki, PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR

YİKOB’da Yeni Skandal. Müdür Mehmet Akif ÇIBLAK der ki,

PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR

 

YİKOB ile ilgili bir çok olayı daha önceki dönemlerde sık sık gündeme taşıdık. Bizim manşetlerimizden sonra yapılan incelemeler ve açılan dosyalar artık savcılık boyutuna gelmiş durumda. Biz bu süreci takip etmeye devam edeceğiz.  

YİKOB yaşanan skandal olaylardan sonra ciddi bir değişime uğradı. Özellikle ihaleler ve personel konusunda yaşanan değişimler ile birlikte ihale iptalleri ve iş teslim almada revizyonlar oldu. Birkaç defa da müdür değişimi oldu. Bizim olayımızda ki konu başlığı son gelen müdür Mehmet Akif ÇIBLAK.

“PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR” olayının nedeni yapılan bir ihalede müteahhitlere davetiye gönderilmediği ve taraflı olarak birilerine iş verildiği ile ilgili bir iddia. Müteahhitler gidip işlerle ilgili bilgi almak istemiş ama müdür bey biraz farklı anlamış olacak ki sert çıkmış. Ve konuşma sırasında müteahhitlere manşete konu olan cümleyi kurmuş. Bu bir kamu görevlisi için çok talihsiz bir cümle. Kamu görevlisine yakışmayan cümle.

Ben bu cümleyi kuran kişinin yerinde olsam, bu kadar ayyuka çıkmış bir durumdan dolayı istifa ederdim. Çünkü bana güvenin kalmadığını ve bana farklı gözle bakılacağını düşünürdüm, ayrıca acaba biri beni tuzağa düşürüp kayıt alır mı diye de paranoyak olurdum…

“PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR” cümlesinin anlamını bilmeyene hatırlatalım; “parayı veren her şeyi alır yada yapar” demektir. YİKOB yeni bir döneme giriyor ama yine skandallarla dolu bir döneme girecek gibi görünüyor. Ama şunu da bilmelerinde fayda var. Biz elimize belge geldikçe bu sefer resimli ve videolu olarak veri geldiği anda paylaşmaya devam ederiz.

Biz buradan “PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR” cümlesini kuran müdür Mehmet Akif ÇIBLAK’a sormak istiyoruz;

İşi vermek için para aldın mı?

Bir amirinden talimat alarak iş verdin mi?

Bu arada bu müdür acaba “KRAL ÇIBLAK” der mi merak ettim…

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.