Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SUSURLUK İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ RÜSTEM TÜT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN ALINDI

GÜNDEM 25.07.2024 - 19:03, Güncelleme: 25.07.2024 - 19:03
 

SUSURLUK İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ RÜSTEM TÜT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN ALINDI

SUSURLUK İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ RÜSTEM TÜT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN ALINDI
SUSURLUK İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ RÜSTEM TÜT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN ALINDI       Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yapmakta iken 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası açığa alınan Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ/PDY kapsamında yargılanan ve yargılama sonucunda beraat eden şube müdürü Rüstem TÜT, Bandırma İlçe Milli Eğitim şube müdürlüğüne ataması yapılmış, tepkiler üzerine Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şube müdürü olarak görevlendirilmişti.    Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişlerince yürütülen soruşturma kapsamında Rüstem TÜT’ün şube müdürlüğü görevinden alınarak öğretmen olarak atamasının yapıldığı kendisine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun disiplin hükümlerine göre işlediği fiilin gereği olarak disiplin ceza teklifinde bulunulduğu öğrenildi.   Göbel Şehit Nusret Ortaokulu müdürü Hakan ÇELİK Görevinden Alındı    Susurluk ilçesinde Göbel Şehit Nusret Ortaokulu müdürü Hakan ÇELİK’in de Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişlerince yürütülen soruşturma kapsamında okul müdürlük görevinden alınarak öğretmen olarak atanması yönünde soruşturma raporu hazırlandığı, hakkında ki soruşturma kapsamından kendisine birden fazla disiplin ceza tekliflerinde bulunulduğu öğrenildi. Okul müdürü Hakan ÇELİK hakkında bir bayan öğretmenin kendisini rahatsız edici davranışlarından  kaynaklı şikayeti üzerine de işlem yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Hem Susurluk İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rüstem TÜT’ün, hem de Göbel Şehit Nusret Ortaokulu müdürü Hakan ÇELİK’in  yöneticilik görevlerinin üzerlerinden alınarak öğretmen olarak atanması ilçede eğitim camiasının en tartışılan gündemi oldu.     Görevden alınan iki yöneticinin de aynı konudan  ortak soruşturma geçirmeleri olayı daha da farklı boyutlara taşınacağını gösteriyor. Önümüzde süreçte  görevden alınan yöneticilerin görevden alınmalarına sebep olayları ayrıntılarıyla işleyerek kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.
SUSURLUK İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ RÜSTEM TÜT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN ALINDI

SUSURLUK İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ RÜSTEM TÜT

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN ALINDI

      Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yapmakta iken 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası açığa alınan Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ/PDY kapsamında yargılanan ve yargılama sonucunda beraat eden şube müdürü Rüstem TÜT, Bandırma İlçe Milli Eğitim şube müdürlüğüne ataması yapılmış, tepkiler üzerine Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şube müdürü olarak görevlendirilmişti.

   Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişlerince yürütülen soruşturma kapsamında Rüstem TÜT’ün şube müdürlüğü görevinden alınarak öğretmen olarak atamasının yapıldığı kendisine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun disiplin hükümlerine göre işlediği fiilin gereği olarak disiplin ceza teklifinde bulunulduğu öğrenildi.

 

Göbel Şehit Nusret Ortaokulu müdürü Hakan ÇELİK Görevinden Alındı

   Susurluk ilçesinde Göbel Şehit Nusret Ortaokulu müdürü Hakan ÇELİK’in de Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişlerince yürütülen soruşturma kapsamında okul müdürlük görevinden alınarak öğretmen olarak atanması yönünde soruşturma raporu hazırlandığı, hakkında ki soruşturma kapsamından kendisine birden fazla disiplin ceza tekliflerinde bulunulduğu öğrenildi. Okul müdürü Hakan ÇELİK hakkında bir bayan öğretmenin kendisini rahatsız edici davranışlarından  kaynaklı şikayeti üzerine de işlem yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

Hem Susurluk İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rüstem TÜT’ün, hem de Göbel Şehit Nusret Ortaokulu müdürü Hakan ÇELİK’in  yöneticilik görevlerinin üzerlerinden alınarak öğretmen olarak atanması ilçede eğitim camiasının en tartışılan gündemi oldu.

    Görevden alınan iki yöneticinin de aynı konudan  ortak soruşturma geçirmeleri olayı daha da farklı boyutlara taşınacağını gösteriyor. Önümüzde süreçte  görevden alınan yöneticilerin görevden alınmalarına sebep olayları ayrıntılarıyla işleyerek kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.