Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tekirdağ'da sahte altın operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2024 - 10:44, Güncelleme: 05.09.2024 - 10:44
 

Tekirdağ'da sahte altın operasyonu

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde sahte altın operasyonunda 2 şüpheli yakalandı.
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde sahte altın operasyonunda 2 şüpheli yakalandı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlileri, 2 Ağustos 2024 tarihinde beş kuyumcuya sahte altın satıldığına dair gelen ihbar üzerine harekete geçti. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda bir araç ve iki şahıs üzerinde arama gerçekleştirildi. Arama sırasında 118 adet 1 gram sahte altın, 119 bin 392 TL nakit para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan M.Y. ve S.K. isimli şahıslar hakkında "Paraya Eşit Sayılan Değerlerde Sahtecilik" suçundan işlem başlatıldı.
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde sahte altın operasyonunda 2 şüpheli yakalandı.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde sahte altın operasyonunda 2 şüpheli yakalandı.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlileri, 2 Ağustos 2024 tarihinde beş kuyumcuya sahte altın satıldığına dair gelen ihbar üzerine harekete geçti. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda bir araç ve iki şahıs üzerinde arama gerçekleştirildi. Arama sırasında 118 adet 1 gram sahte altın, 119 bin 392 TL nakit para ele geçirildi.
Operasyonda gözaltına alınan M.Y. ve S.K. isimli şahıslar hakkında "Paraya Eşit Sayılan Değerlerde Sahtecilik" suçundan işlem başlatıldı.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.