Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesirspor Ahmet Gülay ve Hüseyin Altıntaş ile sözleşme imzaladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2024 - 15:00, Güncelleme: 17.07.2024 - 15:00
 

Balıkesirspor Ahmet Gülay ve Hüseyin Altıntaş ile sözleşme imzaladı

TFF. 3. Lig takımlarından Balıkesirspor dış transferde solbek Ahmet Gülay ve iç transferde kaleci Hüseyin Altıntaş ile sözleşme imzaladı.
TFF. 3. Lig takımlarından Balıkesirspor dış transferde solbek Ahmet Gülay ve iç transferde kaleci Hüseyin Altıntaş ile sözleşme imzaladı.   Balıkesirspor'de transfer çalışmaları devam ediyor daha önce Fenerbahçe U19 takımından stoper Yiğit Epözdemir, Bergama Belediyespor forması giyen kaleci Doğukan Özçimen ve geçen sezon forma giyen orta saha oyuncusu Asım Hamzaçebi ile sözleşme yapmıştı. Balıkesirspor  geçtiğimiz sezon Alanya Kestelspor'da forma giyen 21 yaşındaki solbek, Ahmet Gülay ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, Balıkesirspor’da, geçen sezon da forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli kaleci Hüseyin Altıntaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesirspor yönetimi Teknik Direktör Levent Eriş'in transfer çalışmalarına devam ettiğini açıkladı. Balıkesirspor sezonun ilk çalışmasını yaptı. Balıkesirspor 1. Etap kamp çalışmalarına Teknik Direktör Levent Eriş idaresinde başladı. Kulüp Tesislerinde  gerçekleştirilen antrenmanda altyapı oyuncuları yer aldı. Balıkesirspor, 1. Etap çalışmalarını 22 Temmuz’a kadar tesislerin de sürdürecek.
TFF. 3. Lig takımlarından Balıkesirspor dış transferde solbek Ahmet Gülay ve iç transferde kaleci Hüseyin Altıntaş ile sözleşme imzaladı.

TFF. 3. Lig takımlarından Balıkesir spor dış transferde solbek Ahmet Gülay ve iç transferde kaleci Hüseyin Altıntaş ile sözleşme imzaladı.   Balıkesirspor'de transfer çalışmaları devam ediyor daha önce Fenerbahçe U19 takımından stoper Yiğit Epözdemir, Bergama Belediye spor forması giyen kaleci Doğukan Özçimen ve geçen sezon forma giyen orta saha oyuncusu Asım Hamzaçebi ile sözleşme yapmıştı.

Balıkesirspor  geçtiğimiz sezon Alanya Kestelspor'da forma giyen 21 yaşındaki solbek, Ahmet Gülay ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, Balıkesirspor’da, geçen sezon da forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli kaleci Hüseyin Altıntaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesir spor yönetimi Teknik Direktör Levent Eriş'in transfer çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

Balıkesir spor sezonun ilk çalışmasını yaptı. Balıkesir spor 1. Etap kamp çalışmalarına Teknik Direktör Levent Eriş idaresinde başladı. Kulüp Tesislerinde  gerçekleştirilen antrenmanda altyapı oyuncuları yer aldı. Balıkesirspor, 1. Etap çalışmalarını 22 Temmuz’a kadar tesislerin de sürdürecek.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.