Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesirspor ilk dış transferini kaleci Doğukan ile yaptı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2024 - 16:11, Güncelleme: 12.07.2024 - 16:11
 

Balıkesirspor ilk dış transferini kaleci Doğukan ile yaptı

TFF 3. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor ilk transferini kaleci mevkiinde oynayan Doğukan Özçimen ile sözleşme imzalayarak yaptı. Geçen sezon kadroda olan Asım Hamzaçebi ile yeniden 1 yıllık sözleşme yeniledi.
TFF 3. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor ilk transferini kaleci mevkiinde oynayan Doğukan Özçimen ile sözleşme imzalayarak yaptı. Geçen sezon kadroda olan Asım Hamzaçebi ile yeniden 1 yıllık sözleşme yeniledi.     Balıkesirspor yeni sezonun ilk transferini kaleci mevkiine yaptı. Geçen sezon Bergama Belediyespor forması giyen 24 yaşındaki kaleci Doğukan Özçimen ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesirspor geçen sezon da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Asım Hamzaçebi ile yeniden 1 yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesirspor yönetimi Teknik Direktör Levent Eriş'in transfer çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.   10Koliklerden kulübe ziyaret   10Kolikler tribün lideri Halis Kolay, Taraftarlar Derneği Başkanı Erdinç Karakullukçu ve taraftarlar Balıkesirspor'u ziyaret etti. Taraftarlardan sorumlu yönetici Sadettin Akbaba ile birlikte Kulüp Başkanı Abdullah Bekki'ye forma ve şilt ikram edildi. Başkan Bekki hediyeleri ve destekleri için tüm kırmızı beyaz sevdalılarına teşekkür etti.
TFF 3. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor ilk transferini kaleci mevkiinde oynayan Doğukan Özçimen ile sözleşme imzalayarak yaptı. Geçen sezon kadroda olan Asım Hamzaçebi ile yeniden 1 yıllık sözleşme yeniledi.

TFF 3. Lig'de mücadele eden Balıkesir spor ilk transferini kaleci mevkiinde oynayan Doğukan Özçimen ile sözleşme imzalayarak yaptı. Geçen sezon kadroda olan Asım Hamzaçebi ile yeniden 1 yıllık sözleşme yeniledi.  
  Balıkesir spor yeni sezonun ilk transferini kaleci mevkiine yaptı. Geçen sezon Bergama Belediye spor forması giyen 24 yaşındaki kaleci Doğukan Özçimen ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesir spor geçen sezon da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Asım Hamzaçebi ile yeniden 1 yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesir spor yönetimi Teknik Direktör Levent Eriş'in transfer çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.
  10Koliklerden kulübe ziyaret
  10Kolikler tribün lideri Halis Kolay, Taraftarlar Derneği Başkanı Erdinç Karakullukçu ve taraftarlar Balıkesirspor'u ziyaret etti. Taraftarlardan sorumlu yönetici Sadettin Akbaba ile birlikte Kulüp Başkanı Abdullah Bekki'ye forma ve şilt ikram edildi. Başkan Bekki hediyeleri ve destekleri için tüm kırmızı beyaz sevdalılarına teşekkür etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.