Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayvalık'ta çiftlik yangını ormana sıçradı

YAŞAM 27.06.2026 - 12:29, Güncelleme: 27.06.2026 - 12:30
 

Ayvalık'ta çiftlik yangını ormana sıçradı

Yangına müdahale sırasında görev yapan bir itfaiye personeli ise düşerek ayağından yaralandı. Yaralı personelin Ayvalık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Ayvalık ilçesinde bir çiftlikte çıkan yangın, ormanlık alana sıçradı. Alevler, havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, saat 16.00 sıralarında Ayvalık'ın Cunda Adası Çataltepe mevkisinde bir çiftlikte çıkan yangın ormanlık alana sıçradı.     İhbar üzerine bölgeye Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ile Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sevk edildi. Söndürme çalışmalarına 6 itfaiye aracı ve 20 personelin yanı sıra 2 yangın söndürme helikopteri ile bir yangın söndürme uçağı da destek verdi. Ekiplerin havadan ve karadan yürüttüğü koordineli çalışma sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının ardından yapılan ilk incelemede, Cunda Çataltepe'de bir zeytinlik içerisinde bulunan ahşap barakada başladığı değerlendirilen yangının, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayıldığı belirlendi. Yangında yaklaşık 15 dönümlük alanda bulunan çok sayıda zeytin ağacının zarar gördüğü tespit edildi. Yangına müdahale sırasında görev yapan bir itfaiye personeli ise düşerek ayağından yaralandı. Yaralı personelin Ayvalık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.
Yangına müdahale sırasında görev yapan bir itfaiye personeli ise düşerek ayağından yaralandı. Yaralı personelin Ayvalık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ayvalık ilçesinde bir çiftlikte çıkan yangın, ormanlık alana sıçradı. Alevler, havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, saat 16.00 sıralarında Ayvalık'ın Cunda Adası Çataltepe mevkisinde bir çiftlikte çıkan yangın ormanlık alana sıçradı.

 

 

İhbar üzerine bölgeye Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ile Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sevk edildi. Söndürme çalışmalarına 6 itfaiye aracı ve 20 personelin yanı sıra 2 yangın söndürme helikopteri ile bir yangın söndürme uçağı da destek verdi. Ekiplerin havadan ve karadan yürüttüğü koordineli çalışma sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının ardından yapılan ilk incelemede, Cunda Çataltepe'de bir zeytinlik içerisinde bulunan ahşap barakada başladığı değerlendirilen yangının, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayıldığı belirlendi. Yangında yaklaşık 15 dönümlük alanda bulunan çok sayıda zeytin ağacının zarar gördüğü tespit edildi.

Yangına müdahale sırasında görev yapan bir itfaiye personeli ise düşerek ayağından yaralandı. Yaralı personelin Ayvalık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.