Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit'te Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı

DÜNYA 01.07.2026 - 14:56, Güncelleme: 01.07.2026 - 14:56
 

Edremit'te Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı

Protokol üyelerinin Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu sonrası şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi.
İlçenin turistik Altınoluk Mahallesi'ndeki kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen resmi törenle başladı. Protokol üyelerinin Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu sonrası şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi.         Edremit Körfezi'nde deniz korteji Cumhuriyet Meydanı'ndaki resmi törenlerin tamamlanmasının ardından etkinlikler denize taşındı. Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı botları ile bölgede faaliyet gösteren balıkçı ve gezi teknelerinin katılımıyla Edremit Körfezi'nde kortej oluşturuldu. Teknelerin körfezdeki geçişi sahildeki vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Kortej esnasında, mavi vatan uğruna hayatını kaybeden deniz şehitlerinin ve tüm şehitlerin anısına körfez sularına çelenk bırakıldı. İlçe protokolü tam kadro katıldı Mavi vatanın asırlık gurur gününde düzenlenen anlamlı kutlama programına; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Edremit Liman Başkanı Musa Uykur, daire amirleri, askeri erkan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, denizciler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Protokol üyelerinin Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu sonrası şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi.

İlçenin turistik Altınoluk Mahallesi'ndeki kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen resmi törenle başladı. Protokol üyelerinin Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu sonrası şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi.

 

 

 

 

Edremit Körfezi'nde deniz korteji
Cumhuriyet Meydanı'ndaki resmi törenlerin tamamlanmasının ardından etkinlikler denize taşındı. Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı botları ile bölgede faaliyet gösteren balıkçı ve gezi teknelerinin katılımıyla Edremit Körfezi'nde kortej oluşturuldu. Teknelerin körfezdeki geçişi sahildeki vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Kortej esnasında, mavi vatan uğruna hayatını kaybeden deniz şehitlerinin ve tüm şehitlerin anısına körfez sularına çelenk bırakıldı.

İlçe protokolü tam kadro katıl
Mavi vatanın asırlık gurur gününde düzenlenen anlamlı kutlama programına; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Edremit Liman Başkanı Musa Uykur, daire amirleri, askeri erkan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, denizciler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.