Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kepsut Belediyesi'nden Kırsala Büyük Destek

GÜNDEM 24.07.2026 - 16:20, Güncelleme: 24.07.2026 - 16:20
 

Kepsut Belediyesi'nden Kırsala Büyük Destek

Kepsut Belediyesi, kırsal kalkınma ve hayvancılığa destek projelerine bir yenisini daha ekledi. Belediye bünyesindeki çiftliklerde özenle yetiştirilen tescilli damızlık koçlar, düzenlenen törenle üreticilere teslim edildi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, törende yaptığı açıklamada desteğin sadece bir hibe değil, geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu vurguladı. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, sürdürülebilir hayvancılığın yolunun nitelikli damızlıktan geçtiğini belirterek 2021'den bu yana 1.192 damızlık koç ve koyunu üreticiyle buluşturduklarını açıkladı. Kura ile belirlenen 40 üreticiye damızlık koçları tamamen ücretsiz teslim edildi. Başkan Cankul açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sadece bir koç değil, üretimin geleceğine yatırım. Hayvancılıkta sürdürülebilir başarının yolu nitelikli damızlıktan geçiyor. Bu anlayışla 2021 yılından bu yana çiftliklerimizde özenle yetiştirdiğimiz damızlık koç ve koyunları üreticilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar 1.192 damızlık koç ve koyunu üreticilerimize kazandırdık. Bugün de kura çekimiyle belirlenen 40 üreticimize tamamen ücretsiz olarak damızlık koçlarını teslim ettik." Kura çekimiyle belirlenen 40 üretici, damızlık koçlarını teslim almanın sevincini yaşarken, Kepsut Belediyesi'nin 2021 yılından bu yana sürdürdüğü damızlık desteğinin önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceği öğrenildi.
Kepsut Belediyesi, kırsal kalkınma ve hayvancılığa destek projelerine bir yenisini daha ekledi. Belediye bünyesindeki çiftliklerde özenle yetiştirilen tescilli damızlık koçlar, düzenlenen törenle üreticilere teslim edildi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, törende yaptığı açıklamada desteğin sadece bir hibe değil, geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu vurguladı.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, sürdürülebilir hayvancılığın yolunun nitelikli damızlıktan geçtiğini belirterek 2021'den bu yana 1.192 damızlık koç ve koyunu üreticiyle buluşturduklarını açıkladı. Kura ile belirlenen 40 üreticiye damızlık koçları tamamen ücretsiz teslim edildi.

Başkan Cankul açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sadece bir koç değil, üretimin geleceğine yatırım. Hayvancılıkta sürdürülebilir başarının yolu nitelikli damızlıktan geçiyor. Bu anlayışla 2021 yılından bu yana çiftliklerimizde özenle yetiştirdiğimiz damızlık koç ve koyunları üreticilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar 1.192 damızlık koç ve koyunu üreticilerimize kazandırdık. Bugün de kura çekimiyle belirlenen 40 üreticimize tamamen ücretsiz olarak damızlık koçlarını teslim ettik."

Kura çekimiyle belirlenen 40 üretici, damızlık koçlarını teslim almanın sevincini yaşarken, Kepsut Belediyesi'nin 2021 yılından bu yana sürdürdüğü damızlık desteğinin önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceği öğrenildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.